We are dynamic even

Wat doen we ?

Je kan ons inschakelen voor zowel productpromotie als de organisatie van spraakmakende evenementen en animaties in België en in het buitenland. Wij regelen privéfeesten, bedrijfsopeningen, personeelsfeesten, vakbeurzen noem maar op tot in de puntjes. Onze sleutel tot succes ligt in de ‘Communicatie door Animatie’.

 

Bubba Foodtruck

Artist Management

Catering

Event Support

Promotie

Smile Manager

Bubba MorningBOX

Wil je onze foodtruck inhuren voor je privéfeest? Het kan! Sinds 2016 zijn wij een officiële verdeler van de lekkere Bubba kroketten op belangrijke locaties en festivals zoals Tomorrowland, Lokerse Feesten en de Belgian Boat Show. Onze handgemaakte, artisanale kwaliteitskroketten kan je continu proeven door ze online te bestellen. In ons authentiek en uitgebreid assortiment aan smaken zal je zonder enige twijfel je weg vinden. Sta je te popelen om een unieke Bubba-ervaring mee te maken? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Artist Management

Voor zowel commerciële animatie als bedrijfsfeesten ben je bij ons aan het juiste adres. ‘AandachtAandacht!’ bouwde doorheen de jaren een ijzersterke reputatie op als ‘Messenger van Dienst’ voor zowel particulieren als bedrijven. We weten als geen ander je publiek in te pakken met in het oog springende animatie, originele acts en professionele ontvangst en garanderen je daarnaast ook een onvergetelijke verkoop. We bieden altijd net die animatie waar de klant naar op zoek is. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Catering

Tot de brede waaier aan diensten die we aanbieden behoort ook onze culinaire know-how en catering service voor trouwfeesten, bedrijfsfeesten, privéfeesten en vip feesten. Geef je evenement een extra cachet met de catering van ‘GetTogether!’: wij verzorgen je event in zijn geheel, stellen het nodige materiaal ter beschikking en mikken op topkwaliteit op alle vlakken. Naast onze flexibiliteit wat het aantal bestekken betreft, bieden we uiteenlopende formules afgestemd op alle budgetten. Huur ons in voor een alles-erop-en-eraan feest!

 

Event Support

Je wilt uiteraard dat je event eruit springt. Wat dacht je van een culinaire formule, verlichting op maat of een oester-en champagnebar? ‘AandachtAandacht! legt de nodige creativiteit aan de dag om een verbluffend concept en thema te bedenken dat perfect aansluit bij de sfeer die je wenst. We werken nauw samen met topentertainers die ervoor zorgen dat je publiek op hun wenken wordt bediend. Adem in, adem uit en ontspan want wij bedenken een vernieuwend concept en volgen het volledige event van A tot Z voor je op.

 

Product
Promotie

Een uniek product vraagt om een unieke promotie. Je kan bij ons evengoed terecht voor originele reclame rond je product. ‘GetTogether’ geeft je topproduct een evenwaardige lancering met spetterende acts en ongelofelijke personages zoals Captain Morgan die je gasten onderdompelen in een nieuwe en unieke beleving en zetten tegelijk je product op een creatieve manier in de kijker. Wil je promotie op maat? Twijfel dan niet langer, je hebt je partner gevonden! Neem vrijblijvend contact op voor vragen en voorstellen.

 

Smile
Manager

Hoe ontvang jij jouw klanten? Je eerste indruk is onuitwisbaar en van wezenlijk belang, dus maak er wat van! ‘GetTogether!’ geeft graag op een aantrekkelijke en amusante manier advies en tips voor professioneel en klantgericht onthaal in je bedrijf. Haal met ons het beste uit je bedrijf naar boven, maak onmiddellijk een onvergetelijke indruk en verwen je klanten met een eerste unieke beleving. We garanderen dat een positief beeld blijft hangen. Onze sleutel tot succes: creëer een impact met een glimlach.